fbpx

Tere aasta 2018!

Olge te kõik, head inimesed, tervitatud alanud aasta 2018 puhul!

Küll mul võttis aega sest talveunest ärkamine! Aga nüüd olen ma üleval ja jõudnud taas toimetama.

Kuna aasta 2017 teine pool oli kohutavalt kiire aeg ning oma blogi täiendama ei jõudnud, püüan teha seda nüüdki.

Aasta esimese pildiseeria panin kokku armsatest peredest, kellega jõuluhooajal Tallinnas Tulbi fotostuudios kohtusin ning oma ilusaid peresid ja jäädvustusi näidata lubasid. Kui ma novembris oma FB fännilhele kirjutasin, et teen 2017 a jõulustuudio pildistamised kõik  Tallinnas, oli see endalegi parajalt pea ees vette hüppamine. Mul oli küll peas päris hea plaan ja broneeritud ette hunnikus aegu, kuid kuidas see kõik päriselt välja kukub – minna Tartust (kus elab  suurem osa mu klientidest) pildistama pealinna, ma veel ei teadnud. Aga nüüd ma ütlen, et kõik sujus palju paremini, kui ma olin julgenud lootagi! Kõik ajad said täidetud ning suur heameel on selle üle, et kohtusin väga mitmete tuttavate- ja uute peredega Tallinnast ning ka paljud Tartu pered võtsid selle pika teekonna ette.

Tulbi fotostuudio on täiesti fenomenaalne koht oma kujunduse ning valguse poolest! Ja muidugi ka väga abivalmis ja tore pererahvas on seal, mul oli väga hea ja mugav toimetada;)

Suur suur aitäh teile kõigile, et muutsite selle hooaja mulle nii meeldejäävaks ja eriliseks!

Ja kui oled jõudnud selle pika postituse lõpuni, siis ma väga loodan, et sul tekib samuti soov oma pere jäädvustada, sest tea – ükski aeg selleks ei ole vale! 😉

NB! Uued ajad uue kujundusega kevadises Tulbi Fotostuudios on saadaval 17 veebruar 2018, ajavahemikus kell  11-15

info ja broneeringud: maris.treufeldt@gmail.com

 

 

Kui pildid meeldisid, siis näita seda vajutades nupukesele “Meeldib”  😉

 

 

 

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf