fbpx

Selle sügise fänniloosi võitja!

“Süütan kaminas tule, puud praksuvad mõnusalt, ilus särav leek, tassike kuuma teed ja mõnusalt soe tuba, vaatan aknast välja ja väljas vihiseb tuul, mis on endaga kaasa toonud mõnusa vihma ja värvikireva lehesaju. Kui mõni päikseline päev ennast näitab, siis naudin hoovis lehtede riisumist ja veel seda mõnusat karget õhku, mis toob peagi meile ilusa valge talve….”

Nii kirjutas selle sügisese pildistamise võitnud Jane!

Kuna Janel on ka täna sünnipäev, siis mul on erakordne võimalus teda läbi oma blogi õnnitleda ja sellega koos tema sessiooni pilte kõigi teistega jagada.

Nädalapäevad tagasi,  selgitasin välja ühe Facebookis Marisfoto.com fänni kes sai tasuta õuepildistamise. Kirjutada tuli, mis sulle sügises kõige rohkem meeldib ja Janel kuidagi hästi see mõte jooksis ja nii ta pildistama saigi:)

Lisaks oli Janel kaasa 2 täiesti supper ägedat poega (Jane suurepärasusest ma ei hakka rääkimagi) tee nii, ole nii, väike painutus ja peapööre…. kõigega said hakkama ja ma tahaks veel näha, kes ütleb, et poistele ei meeldi pildistamine… igaühes meist on natukenegi seda modellihakatist sees 🙂

Kas keegi võiks aimata, millises linnas me pildistasime?

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf