fbpx

Minu pildid, tänud ja Baltic Photo Contest 2015!

Võtan juba nädal aega hoogu, et sellest üritusest kirjutada, kuid seda rõõmu ja emotsiooni on suhteliselt raske kirjapildis edasi anda:)

Igatahes, olen juba 5 aasta järjest võtnud osa fotokonkursist Baltic Photo Contest, kus siis fotograafid saadavad oma fotosid erinevatesse kategooriatesse (Pulmad, Portreed ja Loodus), kus selgitatakse välja aasta parimad pildid. Algselt on eelhääletus ja seejärel avalik hindamine, viimasel on võimalik ka ise kohal olla ja kuulata, kuidas maailma tuntud fotograafid e. zürii kõigi pilte hindavad ja kommenteerivad.

Sel aastal esitasid oma tööd 247 fotograafi ja koguni 17’st riigist, mis pole enam kaugeltki ainult baltimaade üritus, eks püüa siis erineda ja millegagi silma paista 🙂

Aga mul see õnnestus!!! Kohale ei jõua veel tänagi…

Umbes täpselt aasta tagasi peresessioonil jäädvustatud 2 fotot pääsesid edasi lõpp finaali, millest 1 pilt hinnati avalikul hindamisel rekordilise 91 punktiga ja sai auhinnatud portree kategoorias tiitliga Best Photograph of the baby, 2nd Runner Up!

Mäletan veel väga selgelt, kuidas see pilt sündis:

Mul on pereema, kes tellib fotograafi, et saada oma perest kauneid mälestusi ja on 100% valmis kõigeks, et seda ka saada. Peres on isa, kes on samuti valmis fotosessiooniks, aga seda hetkeni, kus kõik sujub ja keegi ei nuta. Edasi – perepoeg, kes on täpselt sellises vahvas eas, et saame ta piltidele läbi igasugu meelituste ja lubadustega, siis 1 kuune beebitüdruk, kes on veel nii väike, et kui kõht täis, siis probleeme ta ei tekita ning viimasena koer Spoty, kes on  parajasti täpselt seal, kus on ruumi ja tal olla lubatakse. Tuleb üsna tuttav ette? 🙂

Ja siis, SEE pildiklõps tuleb täpselt keset kaost, kus kõik on täiesti koba peale koos ja keegi enam eriti ei viitsi!

Muide, see on täiesti keskmine ja normaalne peresessioon;)

Sain aru, et mis algselt paistis nii kauge ja kättesaamatu, on täitsa võimalik ja reaalne!

Suurest õnnejoovastusest tõttasin kohe uudiseid viima ja õnnitlema pildil olevat perekonda ja seda muidugi mitte tühjade kätega:)

Aitäh veelkord, Triin, Aigar, Lucas, Lucia ja Spoty!

 

Minu teine finaali pilt 87 punktiga, mis sai 4 koha, on pildistatud samast seeriast (kliki lingile, et näha tervet pildipostitust)

“Born to make you happy!”

Jah, see kõik poleks üldse võimalik, kui mul poleks teid, mu head inimesed!

Suured tänud kõigile pöidlahoidjatele ja õnnitlejatele, sõpradele ja oma perele!

Olen väga õnnelik!!!

Uute piltideni 😉

 

Kõik tulemused leiate Siit

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf