fbpx

Minu esimene väike modell – Emili

Olen mõelnud, et kas ma oleksin täna stuudios inimesi pildistanud, kui ma ei oleks Emilit sel kevadel Ülenurme pargis pildistanud. Olin sel päeval läbinud esimese fotokoolituse päeva ning hirmsasti kiskus kohe välja pildistama. Minu enda tütar sel ajal veel ei kõndinud ning tema mulle modelliks ei sobinud:) Järsku tuiskas Emili õue ja modell oligi olemas. Emili nimelt väga armastab poseerida ning tema eluunistus on modelliks saada. Minu esimene “sessioon” võililledes üllatas mind ennastki ja olen kindel, et sealt edasi kasvas mu fotohuvi inimeste vastu. Rõõm oli Emilit stuudios pildistada, naeruline suu ei peatunud hetkekski, vahvaid päkapikupilte saime terve seeria. Ootan sinuga taas kohtumist!


Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf