fbpx

Enne fotosessionile tulekut, loe stuudio meelespea.

Oled fotosessioonile tulemas? Ootan rõõmuga:)
Aga selleks, et kõik sujuks ja stuudio aega maksimaalselt pildistamiseks kulutada, olen kirja pannud mõned mõtted/märkmed, mis tasuks enne stuudisse tulekut läbi mõelda ja läbi rääkida.
Keda/mida konkreetselt soovid pildistada, kui palju inimesi osaleb sessioonil, kui on ka lapsed, siis nende vanus ja sugu (vajalik teada, et oskaks sessiooniks sobivaid vahendeid/rekvisiite, mänguasju kaasa võtta). Loomulikult võid ka ise stuudiosse kaasa võtta midaiganes mis on sulle armsaks saanud ja mida soovid pildile jäädvustada, alates pallimerest kuni lemmikloomani (hobusega muidugi küll stuudiosse ei saa:)), aga mida ekstravakantsemad asjad, seda põnevamad pildid tulevad. Võid julgelt võtta kaasa teisi riideid ja neid vahetada, ka selleks on stuudios koht olemas.
Stuudiost lähemalt: Stuudio asub Tartus aadressil Õpetaja 9a, mis asub perekonnaseisuameti taga majas, kuhu viib metallist trepp teisele korrusele. On võimalik kasutada valget, musta, tumehalli, helehalli, sinist, punast ja laiguliste värvidega tausta, suurt heledat lambakarva, erinevaid värve kott-toole, erinevaid mänguasju ja ventilaatoriga juustesse tuult teha:) Omaltpoolt olen stuudiosse toimetanud õunu, lilli, väiksema lambakarva, mullitaja, tumepunase suleboa, liblika- ja inglitiivad, valge kaabu, valge vihmavarju, punutud korvi (u 1a mahub sisse istuma), valge kauboi kaabu, jalgpalli, laste kitarri, mereröövli komplekti, punutud vanaaegne titakäru (väike), kõhubeebi sessiooniks kangad, pluusi (käe-ja jalajälgedega kõhul), pärlikee jne. Anna julgelt teada, kui soovid siit nimekirjast midagi kasutada. Poosid pildistamiseks pakun enamasti välja mina, loomulikult arvestan ma ka sinu soovidega ja kohe tuleb julgesti märku anda, kui miski ei ole vastuvõetav.
1 tunnine sessioon sobib hästi beebiootel teema pildistamiseks, 1 modellile, paarile või kuni 5 liikmelise pere pildistamiseks. Kui on soovi tulla sõprade seltskonnaga ja teha koos ja eraldi pilte, vahetada riideid, taustu, teemasid jne, siis sobib 2 tunnine sessioon.
1 tunnise stuudiopildistamisega jõuab teha päis palju pilte, kus klient saab ise valida, minu poolt saadetud galeriist, millised 20 faili CD’le soovib, seejärel töötlen valitud failid. Arvestan ka kliendi soove ning pakun must-valgeid, osaliselt must-valged, antiikseid jne piltide töötlemise võimalusi.
30 minutilise sessiooni tulemusel saab klient valida 10 faili CD’le.
Soovides galeriist rohkem faile, maksab 1 lisafail 20.-
Lisaks on võimalik piltide kvaliteetne ilmutamine, 10×15 1 pildi hind 15.-

Sina saad pildid ca 1 nädala jooksul CD’le suures formaadis, et endale ise välja printida sobivas formaadis ja koguses ning väiksemas formaadis sõpradega jagamiseks nt. interneti vahendusel. Stuudios on samuti võimalik pilte tellida paberile, kappale ja lõuendile erinevates mõõtudes kuni suuruseni A1.

NB! Galeriist on keelatud piltide arvutisse salvestamine ja nende eksponeerimine internetis ja muudes väljaannetes, kuna seal olevad pildid ei ole kvaliteetsed ja töödeldud nii, nagu klient need endale CD’l saab.
Hinnad: 1h stuudiosessiooni maksab 790.- ja 30 min 550.-
Ja sellist asja et „ma ei ole fotogeeniline ja ei oska pildile jääda
” EI OLE OLEMAS!
Kohtumiseni võtteplatsil!

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf