fbpx

Austria – aktiivne puhkus pilvepiiril:)

 

Ootamatult heliseb telefon, 15 minutit motivatsioonijuttu ja ma olin nõus, minema sinna, kuhu endalgi polnud aimu…

3250 m kõrgusel

 

… ja karta on, et fotograafidel ei tahtnud kaamerad hästi kotis püsida 🙂

 

Austria – Mayrhofen.

Kuna etteteatamise aeg oli nõnda lühike (1,5 päeva), siis polnud väga mahti uuridagi, mis, kes, kus ja kuhu?! Niisiis sattusin  esimest korda suusakuurortisse, mina, kes ma olin suuski põhimõtteliselt ainult TV’st näinud.

Palju nalja oli täpselt sinnamaani, kus tuli päriselt ka hakata mäest alla tulema – muidugi suusatades. Ega ta esmapilgul kerge olnud, võttis ikka paar kolm päeva, et harjuda nende pikkade ja äkiliste mägedega, aga see-eest viimased päevad möödusid juba  tõeliselises suusakaifis.

Kui ma varem polnud isegi kaalunud, et võiks puhata seal, kus on külm ja lumi, siis nii ma enam ei arva. Aga selline aktiivne puhkus oli küll esmakordne, ilmselt lasen ennast  teinegi kord teadmatusel kaasa rääkida.

Ja küll see kevad/suvi ja soe meile ka jõuab, võtke sest talvest veel viimast, suusatage ja kelgutage, hetkel on ju kõik võimalused selleks olemas:)

 

Ja suured tänud mu toredatele reisikaaslastele, ma olen enam kui kindel, et me veel näeme, mäel loomulikult!

 

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf