fbpx

Aitab ainult failidest!

Suheldes oma klientidega, kes juba mõnda aega tagasi on pildistamas käinud, siis pean kurbusega tõdema, et paljud ei ole pildistamisest omale prindipilte jõudnud teha:(

Arvutil on suur jõud, kuid sealt pilte vaadata mitte nii mõnus, kui lehitseda fotoalbumit. Mina ise olen selline “vanakooliinimene” ja mulle niiii väga meeldib pilte albumitest vaadata, kujutage nüüd ette, kui palju mul neid on:D (tunnistan, et pean neid juurdegi ostma, kuna juba on nurgas patakas, mis vajaks kaante vahele paigutamist, aga see selleks).

Mõeldes kliendi heaolule ja mugavusele, sean sisse väikse, kuid olulise muudatuse – nimelt sisaldavad nüüdsest kõik stuudiosessioonid ka prindipilte kõikidest valitud failidest A6 suuruses, et saaksid kvaliteetsed prindid omale albumikaante vahele:)
Seega on paketid täienenud, nendega saad tutvuta minu kodulehel www.marisfoto.com

Tagasiside on loomulikult oodatud:)

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf