fbpx

II-IV KOHT

IV KOHT

III KOHT

IV KOHT

III kOHT

kõige sagedasemad küsimused pulmafotograafile

Olen täiesti veendunud, et pulmafotograafi valimine on teie jaoks üks keerulisemaid ülesandeid, kuna häid fotograafe on väga palju! Seega tulekski esmalt vaadata erinevate fotograafide portfoolioid ja blogisid, et leida see käekiri ja stiil, mis teid kõnetab. Küsi julgelt fotograafidelt ka pikki näidis galeriisid, see annab väga hea ülevaate, kes, mida ja kui palju pildistab (detailid, ilupildid (juhendamine, erinevad kohad ja poosid), tabab õigeid hetki tseremoonial, õnnitlusi, grupipilte, õhtused peopildid, emotsioonid jne). Uurige kindlasti, kas fotograafil on olemas ka tagavara  tehnika ja veel parem, kui kaamera salvestaks kahele mälukaardile korraga, nii väldite juba ette probleeme, mis võivad tekkida..

Kui vähegi võimalik, saage kokku! Fotograafil on ka kindlasti mõned head soovitused ja ideed ilusteks pulmapiltideks. Õige inimese te tunnete ära!

Hind on loomulikult teile oluline, kuid see ei tohiks olla esmane kriteerium. Oma pulmapiltidesse tasub investeerida, sest peale pulmi on need ainsad, mis teile seda päeva meenutama jäävad. Rahulolu on ka tähtis.

Olen lihtne inimene, kellega on kerge ja vaba suhelda. Mulle ei valmista raskusi kiirelt seltskonda sulanduda ning uute inimestega kontakti luua, sest seda tuleb pulmades koguaeg teha.

Meeldib, kui olen pika pulmapäevaga hästi kursis, seega saan enamus paaridega ka eelnevalt kokku, et õigel päeval oleksime juba tuttavad ja tunneksime üksteist paremini. Ka lühemate pulmapildistamiste puhul teeme kasvõi videokõne, et arutada eelistuste ja pildistamise kohtade üle. Kui päeva alguse pildistamise pool on suures osas minu juhendada, siis alates tseremooniast jälgin ja püüan piltidele kõike, mida näen ja rohkemgi veel.

Pildistan liigagi palju ning seepärast on mul ka alati väga suur järeltöötluse materjal, aga nende seast sünnivadki just need kõige paremad pulmapildid!

Kõige olulisem märksõna on ehk see, et minu pildi stiiliks on selgete värvidega pildid, kus taevas on sinine ja muru on roheline, just nii nagu need päris elus on. Sellised pildid on alati moes, ka 50a pärast!

Tean mitmeid pruutpaare, kes valivad väga hoolega pulma detailide värve, seega võid kindel olla, et minu piltidel on need õigete toonidega. Soovin igat sündmust jäädvustada nii, et vaadates oma pulmapäeva galeriid,  näeksite seda päeva justkui uuesti!

Millegipärast on jah nii, et pigem olen sättija/juhendaja tüüpi fotograaf. Enamus inimesi ei tunne end kaamera ees kuigi hästi, seega annan julgustavaid vihjeid kehahoiakule, käte-jalgade asendile, näoilmele jne, et tunneksite end enesekindlamalt. Lisaks on mul vabade, lõbusate ja emotsioonidega piltide jäädvustamiseks varuks mitmed mängulised ülesanded.

See sõltub suuresti teie pulmapäeva iseloomust. Võimalik, et olen teiega ühel päeval 2-14h. Pulmapäev saab koosneda: ettevalmistus, ilupildid, tseremoonia, õnnitlused, grupipildid, lühem vastuvõtt või pidu kuni südaööni. Kindlasti ei jookse ma “kella kukkumisel” kohe ära vaid sel juhul rakendub juurde ületunnitasu.

tagasiside

Portfoolio

Ütle JAH! helgetele, säravatele, aegumatutele ja emotsioonidega pulmapiltidele!

Marisfoto

Maris Treufeldt

Fotograaf Tartus ja üle Eesti

maris.treufeldt@gmail.com

+372 50 52 224

Võta minuga ühendust

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf