Strobism Moostes e. fotokoolitus

Nädalavahetusel toimus väike fotokoolitus, kus siis põhiliselt sai katsetatud igasuguseid fotovidinaid, millega saab erinevates olukordades valgust tekitada. Pea on nüüd küll igasugu mõtteid täis ja ei tea kohe kust otsast alata:D

Koolitajaks Viktor Koshkin 🙂

Tänud ilusatele ja tublidele modellidele Maarja ja Reedale!

Niisiis – alustasime ikka kuivalt….

Aga mitte kauaks, sest mängu tuli vesiii….see oli minujaoks väga lahe katsetamineja siis jätkasime taas kuivaltõhtupimeduses said kõik siis sääskede söödad olla, vaesed modellid:D ega kaldalgi parem seis ei olnud…

Kokkuvõttes toimus kogu valgustamine välkudega:)

Väga vahva oli, tänud korraldajatele!

bet365 bonus code - 12. okt. 2011 - 19.27

Some truly nice and useful information on this web site, too I believe the layout has got great features.

sports betting - 12. okt. 2011 - 19.28

I conceive other website owners should take this internet site as an model, very clean and fantastic user genial design and style . “Democracy is good. I say this because other systems are worse.” by Jawaharlal Nehru.

expekt referrer code - 12. okt. 2011 - 20.42

I’m just writing to make you be aware of of the brilliant discovery my friend’s daughter experienced studying your web site. She discovered a wide variety of issues, not to mention how it is like to possess an excellent giving heart to make men and women clearly have an understanding of a number of tortuous subject matter. You actually exceeded people’s desires. I appreciate you for coming up with such interesting, trustworthy, educational as well as fun guidance on your topic to Janet.

WeOtzIdq - 2. aug. 2013 - 02.23

509817 234562How a lot of an appealing guide, keep on generating much better half 763228

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

*kohustuslik

M o r e   i n f o