fbpx

Minu ema e. sünnipäevalaps stuudios:)

Emadepäev on tore päev:) Mis saaks veel parem olla, kui kinkida emale stuudiosessioon ja tulla kõik koos pildistama. Uskuge mind, see meeldib kõikidele emadele, olgu ta noor või vana.
Minu ema ei ole kunagi fotostuudios käinud, olles korra juba kuulnud lauset: “…ei tea kuna mina ka seda stuudiot ükskord näen…?”, oli asi otsustatud. Ema tuli kodumaale oma sünnipäeva tähistama ja see oli viimane aeg ta pildistama kutsuda. Näen ema väga harva (3-4 korda aastas), seda enam on koos jäädvustatud fotod kõigile tore mälestus.
Õhtul sünnipäevale jõudsin ma juba portsu piltidega ja ühe eriti suure raamitud pildiga:) Ema oli pilte nähes pisarateni liigutatud:)
Üllata Sina oma ema emadepäeval!


Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf