fbpx

Gerli & Mart 17.11.2011

Pean jälle alustama sellega, et mulle nii väga meeldib mu töö:) Pääseda pruutpaarile nii lähedale nende suurpäeval, on ikka üks uskumatu tunne. Ettevalmistused, pilgud, naeratused, õrnused…. oehh.. seda lihtsalt ei saagi sõnadega edasi anda. Seekord ma pruutikleiti selga panna ei aidanud, aga olen sedagi teinud 🙂

Armsad Gerli ja Mart korraldasid endale ja oma lähedastele väga kauni ja südamliku tseremoonia Tartu Antoniuse hotellis, kus neile oli abiks supper tiim! Suur suur tänu neile!

Pildistasime kaunis sviidis, hea koht külmakartlikele pruutpaaridele:)Hästi kiiresti korraks õue…Ja kohe tuppa tagasi:)

Tartu Antoniuse hotell on ikka paduromantiline küll 🙂

Gerlile ja Mardile minupoolt pikka ja õnnelikku abielu!

Pulmapildistamist assisteeris Liina Laurikainen:)

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf