fbpx

SOOVITE TULLA PILDISTAMA? OOTAN RÕÕMUGA!

Minu pildistiiliks on puhtad, selgevärvilised, helged ja emotsioonidega pildid, Lisaks armastan väga must-valgeid fotosid. Lehtede tärkamisest kuni nende langemiseni jäädvustan rohkem õuesessioone Tartus ja üle Eesti ning aasta külmemal ajal pildistan renditavates fotostuudiotes nii Tartus kui Tallinnas. Kodusessioone teen aastaringselt. Pildistamist ei tasu kindlasti ette karta, kuna juhendan kogu sessiooni vältel ja panen teid endid hästi tundma.

Parema tulemuse saavutamiseks soovitan naistel kasutada professionaalset jumestuse ja juuksuri teenust. Kuna valgus on ere, siis fotomeik võib olla veidi julgem ja ilmekam, konsulteeri enne oma harjumusi jumestajaga. Läikiv ja rasune näonahk ei jää pildile samuti ilus, matistav puuder on siinkohal abiks. Jumestajate soovitused küsige samuti minult.

Perepildid Beebiootus Vastsündinud

Peresessioon

Alustuseks võib teada anda kui palju inimesi osaleb sessioonil, kui on lapsed, siis nende vanus ja sugu (siis tean ideid ette valmistada). Ja alati võite planeerida ka suuremat sessiooni, kaasates piltidele ka oma (vana)vanemad, õed/vennad, nii jäädvustate väärtuslikud hetked alatiseks!

Kodu- ja õuesessioonidele on ka koduloomad väga oodatud!

Lastega pildistamisel on tähtis, et valiksite sessiooni nende uneaja järgi, et nad oleksid söönud, puhanud, rõõmsad ja rahulolevad.  Soovi korral võta kaasa nende lemmikmänguasi või ese, millega nad end hästi tunneksid. Veel võid kotti pista lapse lemmikmaiuse ja joogi, mis aitab tüdimuse korral meele taas rõõmsaks.
Riietuseks valige endale see, milles end kõige mugavamalt tunnete. Eelistage puhtaid ja selgeid toone ning püüa teiste pereliikmetega kokku sobida. Ühtne stiil loob pildile tervikliku mulje. Väldi riideid, millel on suured silmatorkavad tekstid.

Stuudiosesiooni korral võta kaasa siseruumi tarbeks vahetusjalanõud.

Kui teil on ka endal ideid, siis andke julgelt neist enne teada.

Pildistamist ei tasu kindlasti ette karta, kuna juhendan kogu sessiooni vältel ja panen teid endid hästi tundma. Soovitan lastega peresessioonide pikkuseks valida al 1h, siis jõuame teha läbi rohkem erinevaid võtteid  ning ka materjal tuleb mitmekesisem.

Beebiootuse fotosessioon

Parim aeg beebiootuse jäädvustamiseks on 32-35 nädalal, lisaks anda teada, mitu inimest osaleb sessioonil.

Võtke aegsasti ühendust, et tagada endale sobiv aeg ootusepiltide jäädvustamiseks.

Riietuseks vali endale see, milles end kõige mugavamalt tunned. Eelistage puhtaid ja selgeid värve ning püüa teiste pereliikmetega kokku sobida. Ühtne stiil loob pildile tervikliku mulje. Võimalusel vältida riideid, mis on kirjud ja suurte mustritega, need tõmbavad kõhult tähelepanu, samuti pluusid, millel on suured silmatorkavad tekstid. Stuudiosesiooni korral võta kaasa siseruumi tarbeks vahetusjalanõud.

Ootuse jäädvustamiseks võib kaasa võtta sündivale beebile soetatud tarbeid (papud, mänguasi jne). Kui sessioonile tulevad ka pere vanemad lapsed, soovitan sessiooni pikkuseks valida al 1h, siis jõuame teha läbi rohkem erinevaid võtteid ning ka materjal tuleb mitmekesisem.

Pildistamist ei tasu kindlasti ette karta, kuna juhendan teid kogu sessiooni vältel, ja panen teid endid hästi tundma.

Kui teil on ka endal ideid, siis anna julgelt neist enne teada.

Vastsündinu fotosessioon

Vastsündinu fotosessioonis on beebi vanus 5-14 päeva, sest just siis on nad kõige unisemad ning samuti kõige painduvamad poosidesse sättimiseks. Samuti ei kimbuta neid veel gaasivalud ja näonahk on puhtam.

Sessiooni soovist võiksite teada anda 1-2 kuud enne sünni tähtaega, et teaksin teiega arvestada. Seejärel, kui beebi on sündinud, leiame kõigile sobiva päeva kohtumiseks.

Pildistan vastsündinuid ainult nende kodudes, sest seal on nii temal kui perel kõige turvalisem ja mugavam. Sobivad võttenurgad valin vastavalt valgusele ja taustale ning samuti sätin ja juhendan teid pildi tarbeks.

Riietuseks vali endale see, milles end kõige mugavamalt tunned. Eelista puhtaid ja selgeid värve ning püüa teiste pereliikmetega kokku sobida. Väldi riideid, millel on suured silmatorkavad tekstid. Ühtne stiil loob pildile tervikliku mulje. Heledat ja pastelset tooni riietus sobib beebi sessiooniks ideaalselt! Beebi jääb pildile hea, kui tal on seljas talle parajad riided. Võtan kaasa ka mõne käsitööna tehtud riidekomplekti ja ühe korvi, kus sees saab teda üksi pildistada.

Kuna beebi pildistamisele ja sättimisele võib kuluda rohkem aega ja peres on ka teisi lapsi, siis oleks hea leida neile selleks ajaks sobivat tegevust, vajadusel ka järelvaataja, samuti söögi- ja joogipoolist, mis aitaks tüdimuse vastu ja hoiaks neid rõõmsana.

Pildistamist ei tasu kindlasti ette karta, kuna juhendan kogu sessiooni vältel ja panen teid endid hästi tundma.

Portfoolio

Ei väidagi, et see siin on populaarsuse võistlus, kuid kahtlemata on neis sessioonides
kõige rohkem armastust!

Marisfoto

Maris Treufeldt

Fotograaf Tartus ja üle Eesti

maris.treufeldt@gmail.com

+372 50 52 224

Võta minuga ühendust

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf