fbpx

Elu Pere Emotsioonid

Minu pere

Siin lehel tervitabki Sind esimesena minu pere -
mu suurim toetajaskond!

Tunnen, et just tänu tütre sünnile saigi alguse minu fotograafia teekond, sest beebiga kodus olles leidsin rohkem aega oma fotohobiga tegelemiseks. Ilmselgelt on temal ka kõige rohkem pildialbumeid. 13 aastat fotograafina on läinud päris kiiresti ning võin uhkusega öelda, et olen aastatega jäädvustanud rohkem kui 250 pulma ning üle 600 pere!

Kõik kohtumised on olnud ääretult meeldejäävad, 

suur aitäh teile selle elamuse eest!

 

Emotsioonid

… see on minu teine nimi.

Olles ise rõõmsameelne ning täis positiivsust, siis püüan seda näidata ka oma töödes ja tegemistes ning läheneda pildistamisele mänguliselt.

Kolme lapse emana tean hästi, kuidas saada pildile ka kõige tagasihoidlikum lapsuke. Kellele siis ei meeldiks hiljem tõdeda, et see polnudki justkui pealesunnitud pildistamiskogemus vaid hoopis meeliülendav kvaliteetaeg oma lähedastega, mis sai samaaegselt ka jäädvustatud.

Kirjuta mulle – Millist elu soovid Sina oma pildile!

Elu

Kui küsida, mida mulle meeldib kõige rohkem pildistada, siis vastus on ELU!

Ja seda mitmes mõttes.

Minu pildid on elavad ning kindlasti õnnelikud, sest mu suurim kirg on jäädvustada kõige ilusaimaid hetki inimeste elus. Olgu selleks siis beebiootus- või sünd, perepildid, suvine jalutuskäik kallimaga mere ääres või imeline pulmapäev – kõik need on kordumatud elu hetked.

Soovin anda endast kõik, et need imelised mälestused sellest päevast jääksid Sinuga alatiseks!

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf