fbpx

Merili ja Raineriga mesinädalatel Kreetal!

Juuni alguses sain üle aastate olla taas pulmakülaline, mu väga head sõbrad abiellusid! Aga see pole veel kõik… 2 päeva pärast lendas 8 pealine seltskond nendega kaasa mesinädalatele Kreeta saarele.

Enne reisi jäi veel õhku küsimus, et kas ka pulmariietele ruumi on? Siis lennujaamas minu rõõmuks selgus, et ON, seega jäi ainult oodata õiget aega ja kohta:)

Esimesed päevad võtsime rahulikult, tutvusime oma linnakesega Rethymno, edasi rentisime bussi ja nii meie seiklus algas…

Esimene peatus, kus noorpaar pulmariided selga pani oli Margarites. Tõealiselt armas, väike ja imeliste vaadetega kohake!

Järgmisel päeval hullasime Preveli rannas. See, kuidas rannani jõuda, on juba omaette kogemus, soovitan järgi proovida:)

Kokku me tegime neid shoote 3 päeval ja ca 2h, et me oma kaasreisijad väga ära ei tüütaks.

Kuna ma väga väga armastan vaateid ja imelisi taustu, siis  meil oli ka nö vaikimisi kokkulepe, et nii kui ma mingit ilusat kohta näen ja pildistada soovin, siis me seda ka teeme.

Ja ausalt – ühel päeval tuli riideid lausa 2 korda vahetada, aga ma ei kuulnud ühtegi vastuväidet ega nurinat! 🙂

Viimaseks, kõige magusamaks kohaks jäi Balos Beach – tõeline paradiis!

Kokkuvõttes oli väga lahe pingevabalt pildistada ja veel sellistes kohtades! Keskpäevane päike küll tegi selle veidi keeruliseks, aga meie eesmärk ei olnud seal olles ka ainult pildimaterjalile keskenduda.

Suured tänud veelkord mu vapratele sõpradele ja ka vastupidavatele reisikaaslastele!

Kuna jälle?!

 

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf