fbpx

Kristi & Taavi 25.07.2014

See armas noorpaar jääb mulle küll igaveseks meelde:)

Kui mõtlen Kristile ja Taavile, siis esimesena meenub mulle seik, kus meid Kristiga taheti arreteerida, süüdistatuna sissetungimises! Jaa… päris põnev 🙂

Kristil oli kõik väga hästi organiseeritud ja ta teadis sedagi, mis keskkonnas tema pulmapildid salvestatud saavad. (Ma vahepeal täpsustan, et tegime ilupildid nädal varem, kui toimus pidu.) Läksime siis päev enne pildistamist kohta üle vaatama. See, meie jaoks võrratu territoorium liivamägedega, polnud aga muud kui eravaldus. Oli küll, meie kahjuks, sissepääsu juures tõkkepuu ees, kuid mitte selline, mille alt me poleks läbi pääsenud ja nii me siis kingakesed käe otsas seal liivas ringi jalutasime:)

Tagasi jõudes ootas aga meid ees väike üllatus: üsna tõsine ja kuri turvatöötaja, kes oli tulnud meid, sissetungijaid, kinni püüdma. Pärast pikemat vestlust ja telefonikõnesid lasti meid siiski vabaks ja suuremat poleemikat sellest ei tulnudki, lisaks saime valduse bossilt veel nõusoleku järgmisel õhtul seal uuesti pildistada:) Oleme väga tänulikud!

Kokkuvõttes oli kõik ülivinge!

Ilm oli ilus, kibe karjuti, laulda sai, süüa-juua sai, muusika mängis, tantsu löödi, rahvas rõõmus ja õnnelik!

Elagu noorpaar!

Jumetus: Mary Leok, Tartu Make Up Store

Juuksed: Tartu Kaubamaja Salon Plus

Lilleseade: Lilleriinu Salong

Peokoht: Korporatsioon Sakala

Peojuht: Mart Sander

Bänd: Dreamers

Fotograaf: Maris Treufeldt

Fotograafi assistent: Mari Jänes

Liitu minu uudiskirjaga ja ole esimene, kelleni jõuavad parimad pakkumised ning uus põnev info!

  • Maris-Treufeldt-Tartu-fotograaf