Päike, liiv ja meri…

 

Ega kui Pärnus ikka käinud pole, siis miskist suvest juttu olla ei saa. Minul käib töö ja vile käsikäes. Teadsin, et nad mind sinna ootavad ja mere ääres pildistamata jätmine oleks olnud suur patt. Niisiis pakkisin oma rannapäevale ka kaamera kotti.

Olen seda juba vilksamini maininud, et see suvi on minu pruutpaaride suvi. Nii palju beebisid pole ma ühelgi teisel aastal pildistanud, kui nüüd. Mõned on juba oma pisikestega kohtunud ja teised alles ootavad:) Pulma- ja perefotograafina on mul see väike eelis, kohtuda peredega veidi tihedamini, kui mõni sugulane, aga see on ju ainult positiivne 🙂

Ka Jana ja Jukka pulma pildistasin ma 2 aastat tagasi ja nüüd peagi näeb ilmavalgust nende teine laps. Mõnusat ootusaja lõppu teile!

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

*kohustuslik

M o r e   i n f o