Minu jagu:)

Mulle meeldib VÄGA lapsi pildistada. Igas vanuses. Nad on nii vabad ja muretud, lisaks naeravad palju – ja seda peaaegu alati. Sellises seltskonnas tahaks ju igaüks oma tööd teha:) Olen kõikidele peredele selle eest väga tänulik!

Mulle öeldakse tihti: “Ei kujuta ettegi, kui palju pilte sul võib veel oma lastest olla…..” siis tegelikkuses palju ei olegi:) Ma pildistan neid ilmselt vähemgi, kui iga teine tavaline ema. Aga kui mul see plaan ja mõte tuleb, kujuneb sellest pildistamisest mulle päris tore eneseületus, sest pisipreili ei pruugi teps mitte sama meelt olla:) Seekordne salasõna oli emme meigikott, kust saime proovida ripsmedušši, põsepuna ja huuleläiget, arvata võib, et koostöö sujus meil päris hästi, vähemalt esimesed 10 minutit:)

Hanna-Ly 4,5a.

Selline on minu esimene jagu, teine tuleb veel:)

 

Maile - 10. apr. 2013 - 20.19

Sul on imeilus modell ja see poseerimine tuleb ikka väga loomulikult 😉

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

*kohustuslik